четвер, 8 грудня 2011 р.

МОДУЛЬ 9, 10 та 11

6 грудня у мене був насичений день. Мала встигнути на 2 заходи: мій тренінт та семінар по "Відкритому світу". Встигла...зранку на семінар і ввечері на тренінг.
Що робити з вікі - я вже зрозуміла і як організувати обговорення в ній теж. Стосовно нового поняття "фасилітація" - згодна, що такий підхід має замінити існуючу систему викладання. Може слово "замінити " занадто сказано, але перша думка (так вважають ) правильна. Якщо бажаємо змін в учнях - то зміна має бути і у вчителях.
Взагалі, все що закладено в оновлений зміст тренінгу - суттєво вплине на результати навчальні, але при умові використання нових знань, підходів до навчання вчителями.
Підготовка і демонстрація результатів онлайн - вразило, а обговорення - знову ж таки доводить, що вміння сформулювати думку, обгрунтувати і донести до інших одне із найважливіших вмінь, що розвивати потрібно не тільки в учня, а у вчителя. Бо зараз при виконанні таких завдань моментально "включається тормоз":))

ДЯКУЮ тренерам Морзе Н.В. та Дементієвській Н.П. за підвищення рівня кваліфікації та можливість педагогічно по-новому працювати!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар